« terug naar vorige pagina

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Afspraken kunt u behalve telefonisch, ook zelf online maken

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag, behalve woensdagmiddag.

Spreekuurtijden

 8.00 – 10.00  14.00 -16.00

Maandag

H. Arentsen

H. Arentsen

Dinsdag

K. Groeneveld K. Groeneveld

Woensdag

H. Arentsen

GESLOTEN

Donderdag

 J. Bijlholt

J. Bijlholt

Vrijdag

H. Arentsen H. Arentsen

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 10.00 uur via het praktijknummer 0514-561570. Voor het opvragen van uitslagen kunt u iedere dag bellen tussen 11.00 en 12.00 uur. Indien nodig kan de huisarts u tussen 13.00 en 14.00 uur nog zelf terugbellen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer klachten of vragen
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij de dokter aan het begin van uw bezoek. Het consult duurt 15 minuten en samen met de arts kunt u dan bepalen of het lukt om meerdere klachten tegelijk te behandelen of dat het raadzamer is om voor uw overige klachten een nieuwe afspraak te maken. Om een klacht medisch goed te onderzoeken heeft de arts tijd nodig en voor u kan het moeilijk zijn om alle uitleg over de verschillende klachten op dezelfde dag goed te onthouden.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Afspraak vergeten of verhinderd
Indien u verhinderd bent dient u dit tijdig aan ons door te geven en de afspraak te verzetten. Dit kan telefonisch, persoonlijk op de praktijk bij de assistente of via het contactformulier van deze website. Indien u geen bericht aan ons doorgeeft loopt u het risico dat u een rekening krijgt toegestuurd die u zelf moet betalen. Zie onder ‘wegblijftarief’.